Restaria favoriet helemaal klaar voor de toekomst!

Je zou het niet zo snel denken, maar de bakwand van Restaria Favoriet was absoluut aan vervanging toe. “Over het algemeen moet je rekenen op een levensduur van zo’n vijftien jaar, maar de huidige bakwand gaat nu al 22 jaar mee”, stelt Pieter Burgwal. “Het was nu wel echt tijd om te moderniseren.

Wij hebben ruim de tijd genomen in te beslissen wat wij wilden kopen. We zijn bij een aantal collega-ondernemers gaan kijken hoe hun bakwand functioneerde en hoe de service van de leverancier is, want het is uiteraard heel belangrijk dat in het geval van storing deze snel wordt gerepareerd. Uiteindelijk zijn wij in zee gegaan met De Kuiper horeca, die precies konden leveren wat wij nodig hebben. Zo is het rendement maar liefst 95%, dus een behoorlijke besparing op gasverbruik en daardoor kan er ook sneller gewerkt worden. Mede door het feit dat er nu met negen manden gewerkt gaat worden in plaats van de zes die wij tot nu toe in gebruik hadden.

Ook gaat het reinigingen en vervangen van het vet veel efficiënter. Afgewerkt vet wordt nu rechtsreeks naar een groot opvangt gepompt, zodat ik ook niet meer met dat vet hoef te lopen met alle risico’s van dien. Ook is het nu mogelijk om met hetzelfde systeem vet te filteren of naar een andere pan te pompen. Alles bij elkaar dus een hele verbetering!”

De nieuwe bakwand is ongeveer anderhalve meter langer, dus moest er nog wel wat meer gebeuren in de cafetaria.
“Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de hele cafetaria te verbouwen”, zegt Pieter. Een nieuw plafond, alles is geschilderd en we hebben een schitterend systeem aangeschaft waarmee een aantal beeldschermen worden aangestuurd met ons assortiment en extra informatie. Dat is echt helemaal van deze tijd en het staat ook mooi boven het bakgedeelte”, gaat hij verder.

Graag tot ziens bij

  Dorpsstraat 1, 6732 AA Harskamp
 0318 – 456263
 info@restariafavoriet.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Vanaf 11:30 uur
Woensdag: Vanaf 11:30 uur
Donderdag: Vanaf 11:30 uur
Vrijdag: Vanaf 11:30 uur
Zaterdag: Vanaf 11:30 uur
Zondag: Gesloten

Tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden afwijken.

Let op! Onze keuken sluit om 20:00 uur en op vrijdag & zaterdag om 20:30 uur.

Wij zoeken collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s in de keuken en in de bediening. Bekijk onze vacature pagina voor meer informatie. Wil jij ons team komen versterken? Vul het sollicitatieformulier in of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Restaria Social

Gratis WiFi