De E-Chopper Turismo

Een e-scooter met dikke banden die veel bekijks trekt.

Zijn simplistische design, gecombineerd met zijn enorm dikke banden, maken deze tweezitter een zeer gewild elektrisch vervoersmiddel die bovendien heel goedkoop rijdt. Je kunt de Turismo gebruiken als 25km snorfiets of 45km bromfiets. Hij beschikt over een Lithium accu met standaard een flinke capaciteit. Je kunt zowel de accu verwisselen als de lader upgraden, waardoor je tot 100km kunt rijden en bijzonder snel opladen! En… hij is in verschillende kleurstijlen verkrijgbaar!

Eigenlijk verkoopt de e-chopper genaamd de Turismo zichzelf. Zijn looks winden er geen doekjes omheen. What you see is what you get. Wat direct opvalt aan de e-cruiser zijn de wielen. Deze Big Wheel scooter heeft namelijk enorm dikke en brede banden. Zowel de voorvelg als achtervelg is gesloten waardoor het wiel nog groter en dikker lijkt, en dat maakt de hem nog robuuster dan hij al is.

Het stevige zwartgelakte buizenframe loopt van voor tot achter door, en is voorzien van een speciale achterwielophanging met dubbele gas-schokdemper. Ook de remmen zijn op het geheel aangepast. Er zijn namelijk hydraulische schijfremmen gemonteerd voor- en achter, die zorgen voor een heleboel remkracht. Aangezien de banden enorm breed zijn, heb je veel grip, en sta je binnen no-time stil met zowel de snorscooter- en bromscooter uitvoering. Bij een snelheid van 20 kilometer per uur heb je slechts 1,2 meter nodig om tot stilstand te komen!

Elektrische 25/45km p/u Big Wheel Chopper
Het hoge stuur en de dikke banden maken van de e-scooter een e-cruiser. Dit model wordt vooral een e-cruiser genoemd vanwege het design. Cruisers worden gekenmerkt door hun eenvoudige design zonder kapwerk en een groot voetplateau.
En het voetplateau ligt dan laag bij de grond, net als bij dit model het geval is. Door het simpele design,
wat hem juist zo krachtig maakt, zit er ook weinig aan wat stuk kan. Hij is gebouwd uit zeer degelijke materialen waardoor hij lekker degelijk is. Je stapt zeer eenvoudig op en af bij deze cruiser.

Verschillende kleur stijlen waaruit je kunt kiezen
Hierbij verander je in feite de spatborden op de tweewieler. Dit is feitelijk het enige plaatwerk. De standaard kleur is mat zwart
Tegen meerprijs zijn er diverse kleuren waaruit je kunt kiezen, een paar speciale kleuren, en een aantal speciale prints. Customize hiermee de Turismo Chopper dus helemaal zelf!

Meer geavanceerd dan je zou denken
Deze Turismo is meer geavanceerd dan je zou denken! Hij beschikt namelijk onder andere over Keyless-Go en een Alarmsysteem. Het alarmsysteem bedien je met de meegeleverde afstandsbediening. Via de afstandsbediening kun je de e-cruiser op alarm zetten en van het alarm afhalen. Is het alarm uitgeschakeld dan kun je er op rijden zonder sleutel. De sleutel kun je dus gewoon in je zak houden, en dat maakt hem keyless-go.

Wanneer het alarmsysteem geactiveerd is dan gaat het alarmsysteem niet alleen af wanneer je de E-chopper meepakt, maar het achterwiel zal ook blokkeren waardoor je hem echt niet meekrijgt. Hij zal zich stevig verzetten! Natuurlijk blijft het een goed idee om een extra slot aan te schaffen voor de zekerheid.

Het mooie aan deze Turismo is dat je samen kunt genieten. Het is namelijk een 2-persoons vervoermiddel. De persoon achterop kan ook optimaal genieten want standaard is de e-chopper uitgerust van een rugsteun voor de passagier. De zadels zijn opgesplitst zodat het maximale comfort behaald kan worden. Ieder zijn eigen plekje. En niet te vergeten zijn er ook voetsteps aanwezig voor de persoon achterop zodat lange ritten aangenaam blijven. Weet wel dat meer gewicht van invloed is op het totaal aantal kilometers die je kunt rijden op een volle accu.

Krachtige 1500 Watt onderhoudsvriendelijke motor
De Turismo is uitgerust met een krachtige 1500W elektromotor in het achterwiel die geheel onderhoudsvrij is. Dat maakt de motor dus onderhoudsvriendelijk want onderhoud is er nagenoeg niet nodig vergeleken met benzine brommers.

1500 Watt is een pak meer aan vermogen dan bij andere e-cruiser, maar dat is ook wel nodig met de dikke banden. Toch heeft hij een behoorlijk vermogen om te klimmen en deinst hij niet snel terug voor een flinke helling. Ook is de elektromotor/accu gebaseerd op 60 volt, en dat resulteert weer in een vlotte acceleratie. Veel trekkracht dus!

Accu’s & Opladen
Het mooie aan de Turismo’s zijn de mogelijkheden als het gaat om upgraden en uitbreiden van de opties. Zo is er niet alleen een heel kleurenpallet waar u uit kunt kiezen, maar kun je ook de oplader zelf upgraden naar een sneller model.
Standaard wordt de elektrische Turismo geleverd met 1 uitneembare accu van 60V/24Ah. Hiermee haal je in de praktijk 50 – 60 kilometer wanneer je zelf 70 kg zwaar weegt en 25 km per uur rijdt. Tevens heeft u de optie om een tweede accu erbij te bestellen. Zo wordt het bereik minimaal 100 kilometer.

De oplader kun je gewoon in het stopcontact steken. Een laadpaal is dus niet nodig. Qua opladers heb je opnieuw keuze. De standaard 4.0Ah oplader laadt de Turismo op in 6  uur tijd. Je kunt de lader ook upgraden naar een snellader van 6.0Ah. Met de 6.0Ah lader gaat het nog sneller allemaal, want in slechts 3 tot 5 uur is je accu helemaal volgeladen!
De E-cruiser is een 100% elektrische chopper waarbij opladen slechts 25 cent! Heel goedkoop rijden dus.

Voor Off Road rijden is de Turismo ook geschikt
Het grote voordeel van de dikke banden is dat je enorm veel grip hebt. Een bospad of zelfs door zand rijden kan deze krachtpatser met 1500W motor. Een onverharde weg is dus geen probleem!

Wilt u meer informatie over de E-Chopper Turismo of wilt u ‘m direct kopen? Neem gerust contact met ons op!

Graag tot ziens bij

  Dorpsstraat 1, 6732 AA Harskamp
 0318 – 456263
 info@restariafavoriet.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Vanaf 11:30 uur
Woensdag: Vanaf 11:30 uur
Donderdag: Vanaf 11:30 uur
Vrijdag: Vanaf 11:30 uur
Zaterdag: Vanaf 11:30 uur
Zondag: Gesloten

Tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden afwijken.

Let op! Onze keuken sluit om 20:00 uur en op vrijdag & zaterdag om 20:30 uur.

Wij zoeken collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s in de keuken en in de bediening. Bekijk onze vacature pagina voor meer informatie. Wil jij ons team komen versterken? Vul het sollicitatieformulier in of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Restaria Social

Gratis WiFi