De E-Chopper Fulmine Blue

Een e-scooter waar vele harten sneller van gaan kloppen.

Altijd al een echte chopper willen hebben? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je kunt namelijk voordelig deze elektrische chopper kopen! De E-Chopper is waar vele harten sneller van gaan kloppen. Helemaal elektrisch, super krachtig, super dik, en geweldig om op de rijden. Een alarm + afstandsbediening en keyless-go behoren tot de standaard opties.

Unieke e-chopper
De e-cruiser is een echte unieke e-chopper! Er is geen andere tweewieler die qua design hierbij in de buurt komt. Bij dit model hoef je niet goed te kijken wat het nu precies voor model is, want het is direct duidelijk dat het een e-chopper is!

Typische kenmerken aan e-choppers is de relaxte zit waarbij je ontspannen het hoge stuur vasthoudt, terwijl je ook heel comfortabel en breed de voeten kunt positioneren. Lekker comfortabel zitten is dus iets wat je op alle e-choppers zou moeten ervaren. Als we dan nog verder kijken, dan is de achterband ook breder dan de voorband. Bij deze e-chopper is de achterband echt heel breed, en dat maakt hem heel stoer. Sommige e-choppers hebben een vrij smalle voorband, maar bij dit model is die ook flink breed. Hierdoor heb je in alle situaties veel grip, en kun je ook moeiteloos Off Road met deze machine.

Alle luxe toeters en bellen zijn ook aanwezig op deze uiterst moderne machine, en daar lees je zo direct meer over!

De Fulmine Blu is een echte alleskunner
De Fulmine Blu is een echte alleskunner. Niets houdt je op deze e-chopper tegen. Zie jij ergens in de verte een mooi stukje natuur, maar is er alleen een zanderig bospad die daar naartoe leidt, dan is deze dikke elektrische brommer ook van de partij.

Dit model heeft echt dikke en brede banden die voor ongelooflijk veel grip zorgen. De voorband is 140 breed, en de achterband 220.

Daarnaast is de elektromotor die in het achterwiel zit gebouwd ook een echte krachtpatser. Met 2000 Watt deinst ook hij nergens voor terug. Zelfs een flink steile helling is hem niet te gek. Off Road, en zelfs door het bos kun je dus eindeloos toeren. Door zijn elektrische aandrijving is hij bovendien fluisterstil, zodat ook jij heerlijk kunt genieten van de omgeving!

Uitstekende comfortabele vering
Zowel de voor- als achtervering is van zeer goede kwaliteit. Dat maakt de e-chopper niet alleen comfortabel, maar ook geschikt voor het ruigere en snellere werk. Door de slimme en dikke constructie ligt hij als een blok op de weg, en vertoont hij een zeer rustig en stabiel rijgedrag. Hierdoor is hij ook goed geschikt voor beginnend bestuurders! Zonder ervaring kun je dus ook gerust de Fulmine Blu. kopen.

Hoeveel kilometer haalt je op de Lithium accu?
Op de eerste plaats willen we het positieve puntje benadrukken dat deze e-chopper een Lithium accu heeft. Tegenwoordig worden wel steeds met e-bikes en e-scooters met een Lithium accu uitgerust, maar helemaal standaard is dat nog niet. Dit komt omdat Lithium een beter maar ook duurder type is. Lithium kent wel de meeste voordelen, en dat is wel doorslaggevend bij de keuze.

Lithium accu’s kun je lekker snel opladen, en goed tussendoor bijladen. Van 0 naar 80% gaat altijd heel vlot. De levensduur ligt tot 4x hoger ten opzichte van andere accu types, en het gewicht is een heel stuk lager. Mocht je dus geen stopcontact in de buurt hebben van je parkeerplek, dan kun je de Lithium accu (indien deze uitneembaar is) makkelijk zonder veel gesjouw ergens anders opladen, in de buurt van een stopcontact.

De Fulmine Blu heeft ook een uitneembaar accupakket. Standaard wordt de e-chopper geleverd met een 60V 25Ah Lithium-ion accu.

Je kunt de Fulmine Blu kopen als snorbrommer (25 km) en brommer (45 km). De snelheid die je rijdt bepaalt het energieverbruik. Of je nu koopt in snor of in brom maakt niet uit voor het energieverbruik, maar alleen voor de topsnelheid. De Fulmine heeft een accu van 25 Ah en haalt tot 60 kilometer bij een snelheid van 25km per uur. Wanneer je voor de e-chopper kiest, en 45 zou rijden, dan verbruikt de hogere snelheid meer energie, en dat kan oplopen tot 40% meer energieverbruik. Onderaan de streep kun je met de 25Ah accu tot 45 kilometer rijden op een snelheid van 45 km per/uur.

Er zijn heel wat factoren die ook een rol spelen in het energieverbruik van elektrische brommers en scooters. Denk bijvoorbeeld aan het wegdek, het gewicht van de bestuurder, de tegenwind, de bandenspanning, en of je veel op moet trekken binnen de stad, of lekkere lange stukken kunt maken in een buitengebied.

Opladen kost overigens 25 cent per keer met de standaard accu! Goedkoop rijden dus. Bekijk hier de vele voordelen van elektrisch rijden.

LED verlichting en digitaal dashboard
Wat aan een moderne e-chopper brommer niet mag ontbreken is goede LED verlichting, en ook dat is aanwezig op deze e-chopper, net als een digitaal dashboard. Het dashboard toont helder en duidelijk de snelheid, een batterij meter, en een kilometerteller. In een oogwenk lees je deze informatie af, en kunt daarna weer je volledig concentratie houden op het verkeer om je heen.

Keyless-GO & Alarm met afstandsbediening
Standaard is er een alarmsysteem aanwezig met afstandsbediening. Dat betekent dat je op afstand het alarm aan- en uit kunt zetten. Tevens is er Keyless-GO aanwezig en dat maakt het mogelijk om op de e-chopper te rijden zonder dat je sleutel in het contactslot zit! Handig, en praktisch dus.

Wilt u meer informatie over de E-Chopper Fulmine Blue of wilt u ‘m direct kopen? Neem gerust contact met ons op!

Graag tot ziens bij

  Dorpsstraat 1, 6732 AA Harskamp
 0318 – 456263
 info@restariafavoriet.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Vanaf 11:30 uur
Woensdag: Vanaf 11:30 uur
Donderdag: Vanaf 11:30 uur
Vrijdag: Vanaf 11:30 uur
Zaterdag: Vanaf 11:30 uur
Zondag: Gesloten

Tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden afwijken.

Let op! Onze keuken sluit om 20:00 uur en op vrijdag & zaterdag om 20:30 uur.

Wij zoeken collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s in de keuken en in de bediening. Bekijk onze vacature pagina voor meer informatie. Wil jij ons team komen versterken? Vul het sollicitatieformulier in of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Restaria Social

Gratis WiFi