Slijterij

Restaria Favoriet


Waar alleen het beste goed genoeg is...De liefde in de pan is de glimlach aan tafelQua aanbod en uitvoer is Restaria Favoriet een middenweg geworden tussen een restaurant en een cafetaria. Restaria Favoriet is meer geworden dan een traditionele snackbar of restaurant in één.


SlijterijAssortiment


Sinds jaar en dag kunt u bij ons terecht in een complete slijterij met een uitgelezen assortiment. Naast de bekende merken beschikken wij ook over ons 'eigen merk'. Het assortiment van ons eigen merk bestaat uit Vieux, Jenever, Dubbele Graanjenever, Citroen Brandewijn en Bessenjenever. Een greep uit ons breed assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten wijnen, whisky's, rum, wodka, jenevers en cognac van de welbekende merken.


Naast deze bekende slijterijproducten kunt u ook bij ons terecht voor verschillende soorten bieren. Heineken is al jaren ons huismerk, maar naast dit merk verkopen wij ook Amstel, Amstel Radler, verschillende soorten wit- en rosébier en alcoholvrij bier. Deze verschillende bieren worden of per krat verkocht of als losse flesjes.


Onze slijterij verkoopt naast deze soorten drank ook slijterijbonnen en zelfgemaakte manden en/of pakketten om als cadeau te doen. Daarnaast beschikken wij over een Heineken thuistap, deze kunt u huren voor bijvoorbeeld bijzondere gelegenheden.
Restaria FavorietDorpsstraat 1

6732 AA Harskamp

T: 0318-456263

E: info@restariafavoriet.nlOpeningstijden


 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m vrijdag : 11:30 - 22:00 uur

Zaterdag : 11:30 - 21:30 uur

Zondag : 16:00 - 21:00 uur

 

Van 1 oktober tot 1 april zijn wij op woensdag en donderdag open tot 21:00 uur

 

 

 © Copyright Restaria Favoriet 2015


info@restariafavoriet.nl