Café

Restaria Favoriet

Waar alleen het beste goed genoeg is...De liefde in de pan is de glimlach aan tafel


Qua aanbod en uitvoer is Restaria Favoriet een middenweg geworden tussen een restaurant en een cafetaria. Restaria Favoriet is meer geworden dan een traditionele snackbar of restaurant in één.


Café


Sfeervol, klein café

Sinds 2015 is er een totaal nieuw concept ontstaan en na enige interne verbouwingen is het bedrijf veranderd in Restaria Favoriet, waarbij het cafetaria en het restaurant één zijn geworden en waarbij het cafégedeelte is veranderd in een sfeervol, klein café.


Ondanks deze verandering blijft ons café een gezellige plek om samen te komen voor jong en oud. Het café bestaat uit een oudtentieke bar met zestien zitplaatsen, een stamtafel om een dobbeltje of een kaartje aan te leggen of kom er gewoon gezellig om met elkaar over voetbal te hebben en alle andere kroeggesprekken te voeren. Ons bruin café stond bekend om de grote voetbalwedstrijden die tijdens de WK's en EK's werden uitgezonden op groot scherm en daarnaast werden er ook verschillende Eredivsie- en buitenlands voetbal (Champions League) uitgezonden. Met name de WK's en EK's staan bekend als veelbezochte wedstrijden in ons café. Tijdens het WK van 2014 werd er rond de wedstrijden van het Nederlands elftal veel dingen georganiseerd, zoals vooraf aan iedere wedstrijd een heerlijk buffet, samengesteld door Wijnand en Eef Burgwal, en achteraf werd er met veel Nederlandse (voetbal)muziek de overwinningen met elkaar gevierd.


Naast de voetbalfesiviteiten is ons klein café toegankelijk voor iedereen en is iedereen van harte welkom om de sfeer te proeven, zowel doordeweeks als in de weekenden. Geen dag of avond is bij ons hetzelfde en u zal tijdens uw bezoek meegesleept worden in de gezellige, toegankelijke sfeer. Ons café beschikt sinds enkele maanden over een nieuw muzieksysteem waarbij ieder verzoeknummer gedraaid kan worden en waarbij er zelfs de mogelijkheid is om met elkaar of voor elkaar te karaoken.


In ons café kunt u genieten van verschillende warme en koude dranken. Hierbij kunt u denken aan een heerlijk koud pilsje uit de tap van ons huismerk Heineken en verder zijn er ook nog andere welbekende biermerken verkrijgbaar uit gekoelde flesjes. Ook voor overige alcholische versnaperingen bent u bij ons op het juiste adres. Een greep uit ons breed assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten wijnen, whisky's, rum, wodka, jenevers en cognac van bekende merken. Verder kunt u uiteraard ook genieten van verschillende soorten gekoelde frisdranken en warme dranken zoals koffie, cappuccino, wiener melange, verschillende soorten thee en warme chocomel.
Openingstijden

 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m vrijdag : 11:30 - 22:00 uur

Zaterdag : 11:30 - 21:30 uur

Zondag : 16:00 - 21:00 uur

 

Van 1 oktober tot 1 april zijn wij op woensdag en donderdag open tot 21:00 uur

 

 

 

Restaria Favoriet


Dorpsstraat 1

6732 AA Harskamp

T: 0318-456263

E: info@restariafavoriet.nl

© Copyright Restaria Favoriet 2015


info@restariafavoriet.nl